Boek ontwerp

Hernieuwde uitgave van het boekontwerp voor “Geld verdienen met je roeping” heb ik met veel plezier en toeweiding gemaakt, de titel van het boekontwerp is hiermee misschien een beetje in de praktijk gebracht. Dank Hylke voor de opdracht en je inspirerende verhaal.

Hier volgt een introductie van de pagina waar het boek is te bestellen; “Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar hun roeping, naar wat ze eigenlijk willen. Als we allemaal werken vanuit liefde EN voldoende verdienen, zal de wereld er mooier uitzien. Een opstelling is een weergaloze stap in de ontdekkingsreis naar je roeping. Je krijgt compleet nieuwe inzichten op een diep niveau. In dit boek deelt Hylke zijn eigen verhaal. Hij is je reisleider. Ga je mee?”

Het boek is te bestellen; ISBN 978 94 6345 261 8. Hun huisstijl hebben we eerder al mogen verzorgen voor Familieopstellingen.nl, de organisatie van Hylke Bonnema. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pologo Design.